Vis met tomaten en garnalen

Hela. Niet gaan lopen.
Het is niet omdat het over vis gaat, dat het per se ingewikkeld zal zijn
Ik heb mij vandaag laten inspireren door de moeders van andere mensen, en door mijn Lief die ongerust was omdat wij te weinig vis eten.

Nodig:

Voor 2 personen: 300 g witte vaste vis (bij ons was het schelvisfillet) > pezo > mosterd > ketchup > 2 fijngehakte sjalotten > boter > 1 glas witte wijn > 3 fijngesneden en ontpitte tomaten > room > 100 g garnalen > aardappelpuree met bieslook of andere verse kruiden

Doen:

Was, schil en kook de aardappelen. Als de gaar zijn, prak je ze met een vork. Voeg er 2 eetlepels olijfolie en peper en zout aan toe. Verrijk met bieslook.
Kruid de vis met peper en zout en smeer hem in met ketchup en mosterd. Stoof de sjalotten in boter en leg de vis erbij. Voeg de tomaten, wijn en een scheutje room toe. Kruid met peper en zout. Dit kan een kwartiertje zachtjes pruttelen.

Simpel maar lekker en het ziet er indrukwekkend uit.

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s