Vet

grease.jpg

Dit weekend hebben Mister P. en ik ons tegoed gedaan aan onvervalst jeugdsentiment.

Grease op dvd.

Oh, melancholie…En tegelijk een beetje schaamtelijk, want o-zo-zeemzoet.

Voor welke lievelingsfilm schaamt u zich eigenlijk een beetje?

About these ads

7 thoughts on “Vet

  1. Ik ben een sucker voor al die oude dansfilms. Grease, Fame, Flashdance, Dirty Dancing,… You name it, ik zwijmel erover als ik ze op tv tegenkom.

    En oe : Top Gun. Ik heb een grondige hekel aan Tom Cruise en de meeste van zijn films. Maar bij Top Gun huil ik nog steeds als Goose doodgaat. Elke keer weer denk ik dat hij zich deze keer wél zal kunnen redden, maar dat werkt zo dus niet hè…

  2. ik probeer mijn dvd kast te vullen met cult & horror, dus écht schamen is daar niet bij… maar ik heb ook enkele klassiekers die mensen van mijn leeftijd liever niet zien: ben hur, lawrence of arabia, de spektakel films uit de 60ties zeg maar. ook Breakfast at Tiffanys of Roman Holiday zijn geliefd bij mij, maar dat heeft dan weer meer te maken met dé babe (in haren tijd dan toch)Audrey Hepburn.

  3. Ghost !

    Dirty Dancing (vooral 1) en dan nog alles waar Patrick Swayze in meedeed (North & South – oké, ‘t is geen film, maar wel zemelig mooi), om in de series te blijven : Mc Guyver !

  4. Natuurlijk ben ik zot van Grease, dat is gewoon jeugdsentiment! Maar de filmfavorieten waar ik mij wel een beetje voor schaam, dat zijn “Singing in the rain” en The sound of music”! ;-)

  5. Ondertussen heb ik een iets betere filmsmaak ontwikkeld, durf ik te hopen. Ik zou mezelf zelf een cinefiel durven noemen. Maar Top Gun is de eerste film die ik in de bioscoop zag en ik smelt nog steeds een beetje weg voor Tom Cruise als ik die film al zappend ergens tegenkom. Gelukkig gebeurt dat niet meer te vaak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s